mida text -a +a     Facebook   Twitter
versiˇn en castellano
PREPARANT NADAL
CARLES GIN╚S | 26 de novembre del 2019


Quan a Girona peten els focs sé que tenim Nadal a tocar. En aquesta època s’apilonen els compromisos i les celebracions, i tot i renunciar a moltes efemèrides, no toco vores.

La passada setmana vaig tenir una experiència maca i enriquidora. El col·legi on van els meus néts petits, uns bessons de 3 anys, em van convidar a fer un taller d’ornitologia als quatre grups de P3. Es tractava d’ensenyar-los mitja dotzena dels ocells més normals que poden trobar a fora al pati o als arbres del jardí, els que en tenen; explicar-los una mica com són i els sons que fan. L’interès i la motivació dels nens a aquesta edat són extraordinaris.

Llavors han vingut les trobades d’abans de Nadal que s’estalonen, amb una part de la família que ens veiem poc, amb els antics companys d’una agrupació esportiva i encara no hem acabat. Tot això anant amb cura perquè l’analítica de fi d’any surti bé. Difícil de compaginar.

A la plaça del General avui han començat a muntar les barraquetes que venen tota classe de bibelots, mentre el carrer de Santa Clara torna a estar tallat per enèsima vegada. No hi passen ni cotxes, ni l’autobús, i a penes vianants, que corren el risc que els n’hi caigui un tros pel cap. Tot això perquè el contractista que hi fa uns pisos de «luju» pugui treballar amb tranquil·litat. Tot sigui per l’habitatge, de «luju» és clar.

A punt de començar el Black Friday, les cases comercials anuncien per la ràdio, que si comprem abans de divendres, comprarem més «abaratu». En Baster anuncia a Rac1 els Torrons Vicens i la Marató, i la tele comença ja amb la tabarra dels perfums.

La qüestió és que amb recosits i pedaços he arribat a fi d’any, i des del meu Camelot particular, intento ordenar la vida a la meva manera, mentre albiro el pas dels anys.  


Comentaris Afegeix el teu
M¬ └ngels
27-11-2019
1

Molt maco "Carlus". Per quŔ escrius tan bÚ??? ;-)

CARLES GIN╚S respon:

GrÓcies M¬ └ngels, estimada germana, per veure les lletres amb els teus ulls benevolents.

M¬ CARME RIBAS I MORA
27-11-2019
2

Benvolgut Carles :FELICITATS per aquest magnÝfic article i pels que l'han precedit juntament amb les boniques fotografies que hi poses.

CARLES GIN╚S respon:
Moltes grÓcies, M¬ Carme per la nota que m'has escrit i pel que en ella em deies. GrÓcies per llegir-me. Desitjo que et vagis posant bÚ i que la teva mÓ pugui escriure tot el que el teu cap pensa, que Ús molt.
Una abrašada.pili
27-11-2019
3

Tens tota la raˇ Carles!

CARLES GIN╚S respon:
GrÓcies Pili.

Josep M¬ Mayola
27-11-2019
4

Molt interessant Carles.
Encara que es un pel aviat, si no ens veiem, que passis unes bones festes,..!!!

CARLES GIN╚S respon:

El mateix et desitjo Josep M¬.

miquel
27-11-2019
5

Els teus escrits i sobretot aquest en vers Nadal en sentir mes gironi a la llunyania.

CARLES GIN╚S respon:
Me'n alegro Miquel.


CARLES GIN╚S respon:
GrÓcies Miquel. Tu sempre has estat molt gironÝ.


Escriu el teu comentari

El teu comentari quedarÓ publicat en breu. Si considerem que que no Ús oport˙, ens reservem el dret d'eliminar-lo.


carles ginŔs - fotografia i literatura - contacte

ę El contingut d'aquesta web no pot ser copiat ni reprodu´t sense el permÝs explÝcit de l'autor per escrit.