mida text -a +a     Facebook   Twitter
versión en castellano
MEMÒRIES DE CALÇA CURTA
Carles Ginès | 28 de maig del 2013

Les facècies d’un noi de ciutat

Aquestes Memòries de calça curta expliquen les vivències que van marcar la infància i la joventut de l’autor entre 1946 i 1970. On va néixer, on va viure, on passava els estius, el col·legi, la carrera, la mili. Les petites experiències de cada dia mentre creixia i es feia adult enmig d’avis, pares, germans, amics, i enmig d’un seguit de personatges indispensables amb qui li va tocar conviure: minyones, cosidores, barbers, monges, hermanos, professors i militars, que hi posaven el toc dolç o amarg, mentre es construïa la seva manera de ser, la seva personalitat.

Si esteu interessats podeu demanar-lo a l'editor,
http://riuraueditors.cat/web/cataleg/39-memories-de-calca-curta.html
o be fer-me un correu a cginesaficionat@gmail.com
 
 


Comentaris Afegeix el teu
imma
19-06-2013
1

Carles,
M´ha agradat moltíssim aquest llibre. És d´aquells que enganxa, que esperes l´última hora del dia (perquè no tinc temps per fer-ho abans) per relaxar-te i .... "a veure què passa avui...."
És una lectura molt amena i divertida i, alhora, alliçonadora, ja que et fas la idea de com vivia una família benestant fa un bon grapat d´anys...

Crec que és el millor llegat que pots deixar als teus éssers més estimats: les teves filles i néts i a la resta de família i amistats.

T´encoratjo doncs, a escriure la 2ª part: "Memòries de calça "llarga"

Una abraçada.

Imma.Carles Ginès respon:

Anna Maria Solanas
29-05-2013
2

Com veïna de replà he tingut el privilegi de tenir a les mans aquest regal inesperat abans de que ho anunciessis al blog i per tant puc comentar-lo perquè ja l'he llegit i per ser més concreta, batent el meu record de lectura, menys de 1 dia!! Et torno a felicitar Carlus!! Perquè en aquest llibre s'ajunta una gran sensibilitat, una memòria envejable i una ploma literària d'alta volada. No us perdeu l'escrit de la gorga! Per cert el cap de setmana següent vaig venir a Girona a veure les flors i em vaig acostar a veure la gorga de Canet, i vaig parlar amb les dues famílies que ara viuen a la casa... Quans records! Ah i un apunt per la pròxima reedició, dius que el meu germà et va dir que els Reis son els pares però potser no recordes que tu m'ho vas dir en a mi, però jo no m'ho vaig creure fins passat força temps!!! T'animo a que continuïs fent-nos aquests regals!! Moltes gràcies!!


Escriu el teu comentari

El teu comentari quedarà publicat en breu. Si considerem que que no és oportú, ens reservem el dret d'eliminar-lo.


carles ginès - fotografia i literatura - contacte

© El contingut d'aquesta web no pot ser copiat ni reproduït sense el permís explícit de l'autor per escrit.