mida text -a +a     Facebook   Twitter
versión en castellano
Presentació de ‘El que es menjava a casa’ al castell de Sant Ferran de Figueres
| 28 de maig de 2010 | No hi ha comentaris
L’Associació d’Amics del Castell de Sant Ferran, la Llibreria Mallart i Riurau Editors es complauen a convidar-vos a la presentació a Figueres del llibre El que es menjava a casa de Carles Ginès. Serà el divendres 4 de juny del 2010, a les 20h, a la seu social de l’associació, al Castell de Sant Ferran de Figueres. Hi intervindran l’autor Carles Ginès, Jordi Sargatal (ornitòleg) i Jaume Subirós (del Motel Empordà). Vegeu la invitació (pdf)

'Dues cuines, dues cases'
Josep Maria Fonalleres | 27 d'abril de 2010 | No hi ha comentaris
(Publicat al diari El Periódico, el 27 d’abril del 2010) Els parlo d’un llibre que està destinat a ser un referent de la cuina que es feia en aquest país. El que es menjava a casa és el títol d’una bíblia publicada per la petita editorial Riurau amb una polidesa exquisida, amb un disseny entendridor i modern, escrita per un «aficionat», com ell mateix es qualifica, Carles Ginès. Hi descriu la cuina tradicional amb l’afany del copista que transcriu amb fidelitat els ensenyaments dels mestres, la mare, les àvies; amb el fervor de qui no vol que la saviesa s’escoli sense deixar rastre; amb la passió de qui ha tastat els plats i els ha...

'El que es menjava a casa' a la revista digital Cuina
Carles Ginès Gibert | 23 d'abril de 2010 | No hi ha comentaris
El director de la revistaCuina, Josep Sucarrats, fa una ressenya del llibre ‘El que es menjava a casa’.

'El que es menjava a casa' es presenta al Centre Cívic El Sortidor (Poble Sec-Barcelona), el 21 d'abril a les 19,30h.
Carles Ginès Gibert | 19 d'abril de 2010 | No hi ha comentaris
El que es menjava a casa El dimecres 21 d’abril del 2010 presentarem el llibre El que es menjava a casa al Centre Cívic el Sortidor del Poble Sec de Barcelona (Plaça del Sortidor, 12). L’activitat s’emmarca dins del cicle A taula! Primavera-estiu 2010. Comptarem amb la presència de l’autor.    


carles ginès - fotografia i literatura - contacte

© El contingut d'aquesta web no pot ser copiat ni reproduït sense el permís explícit de l'autor per escrit.