mida text -a +a     Facebook   Twitter
versión en castellano

Fotografia de naturalesa i viatges. Sóc un assidu visitant del PNAE (Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà), on practico la meva principal afició, el digiscoping. Els meus equips actuals son: Càmera OLYMPUS E-5; Zuiko ED11-22 mm; ED 14-54 mm; ED 50-200 mm. Càmera OLYMPUS OM-EM1; Zuiko 12-40 mm; ED 75-300 mm; ED 17 mm; ED 45 mm; ED 75 mm; ED 60 mm macro. Telescopi SWAROVSKI 85STX + TLS APO. Càmera FUJI X100S. Trípodes GITZO GT2531LVL.

Consulta currículum
Filosofia i tècnica de treball

Procuro fer la meva feina fotogràfica passant desapercebut, sense molestar les persones ni els animals, i sense fer malbé la natura. Poc partidari del retoc pel retoc, intento deixar les fotografies al màxim d’ajustades possibles, pendents només de l’acabat que tota captura digital necessita. La meva feina literària la faig com puc: en nits d’insomni, o quan tinc la vena, que sol ser poques vegades.

Literatura: els escrits

En aquesta ampliació de la web, adjunto un apartat de literatura on incloc bàsicament els escrits publicats a la revista Forn d'Anells, de Fornells de la Selva, des de fa més de 20 anys. Aquests PDF inclouen les corresponents il•lustracions que es varen publicar conjuntament amb els articles, la primera època de la mà d’en Joan Granados Llimona i l’actual de Laboratorium.


carles ginès - fotografia i literatura - contacte

© El contingut d'aquesta web no pot ser copiat ni reproduït sense el permís explícit de l'autor per escrit.